ukenru
moldova-zakrivaye-na-remont-punkt-propusku-palanka-mayaki-udobne

Молдова закриває на ремонт пункт пропуску "Паланка-Маяки-Удобне"

 • 46342 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Молдова офіційно повідомила про тимчасове обмеження руху транспорту у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" до 30 жовтня 2020 року. Водіїв просять обирати інші маршрути. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби України.

"Республіка Молдова офіційно повідомила про тимчасове обмеження руху транспортних засобів у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне". Обмеження пов’язане з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття автошляху "Одеса-Кишинів" (поблизу н.п.Паланка, Республіки Молдова). Загалом ремонтні роботи триватимуть до 30.10.2020", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом цього періоду не буде здійснюватися пропуск вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 3,5 тонни.

"На час проведення дорожньо-ремонтних робіт просимо водіїв утриматися від перетину державного кордону в пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" та вибрати інші маршрути руху", - додали в повідомленні.

Нагадаємо, на кордоні України та Угорщини на кілька днів застрягли понад 10 автобусів з 600 громадянами Молдови, які їхали до Праги.

Українські Національні Новини

Політика