ukenru
mizh-trampom-i-mettisom-zavzhdi-buli-rozbizhnosti-biliy-dim

Між Трампом і Меттісом завжди були розбіжності – Білий дім

 • 12859 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Між президентом США Дональдом Трампом і колишнім міністром оборони Джеймсом Меттісом завжди були розбіжності щодо Сирії, заявив виконуючий обов’язки голови адміністрації Білого дому Мік Малвані. Про це повідомляє УНН з посиланням на ABC News

Малвані зазначив, що президент не змінить свого рішення щодо виводу військ із Сирії через те, що його міністр оборони Джеймс Меттіс та спецпосланець в коаліції із боротьби з "Ісламською державою" Бретт Макгерк подали у відставку.

"Чи є хоча б один шанс на те, що президент змінить своє рішення і змінить курс? Ні, я думаю, що президент сказав народу ще на початку, що не хоче, щоб ми залишалися у Сирії назавжди. Ви бачите кінцевий результат дворічної роботи", - розповів Малвані.

"Вони з Меттісом ніколи не могли дійти згоди. Президент на початку виборчої кампанії сказав, що хоче забратися з Сирії. Думаю, він заслуговує мати міністра оборони, який би з ним погоджувався", - підкреслив тимчасовий голова адміністрації Трампа.

Раніше Малвані повідомляв, що рішення про виведення американських військ з Сирії не приймалося поспішно, воно було сприйняте з несхваленням в міністерстві оборони США, зате було підтримане американцями. 

Нагадаємо, США анонсували виведення військ із Сирії.

Українські Національні Новини

Політика