minreintehratsiia-vydilyla-ponad-47-mln-hrn-na-kompensatsii-za-rozmishchennia-pereselentsiv-u-oblastiakh

Мінреінтеграція виділила понад 47 млн грн на компенсації за розміщення переселенців у областях

 • 58529 переглядiв

Міністерство реінтеграції виділило понад 47 мільйонів гривень обласним бюджетам на компенсацію за розміщення внутрішньо переміщених осіб у березні 2024 року.

Мінреінтеграції направило понад 47 мільйонів гривень до обласних бюджетів на компенсації за розміщення внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає УНН.

Деталі

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій направило понад 47 мільйонів гривень до обласних бюджетів на компенсації за розміщення цих осіб. Загальна сума, що складає 47,7 мільйона гривень, призначена для додаткової фінансової підтримки комунальних і державних закладів, а також закладів спільної власності територіальних громад. Ці кошти будуть використані для виплати компенсацій за безоплатне розміщення внутрішніх переселенців у березні 2024 року.

Повідомлення про виділення цих коштів надійшло під час засідання Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод ВПО, яке очолює Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Популярні

Новини по темі

У Херсонській області України виявлено ракетну загрозу

 • 28935 переглядiв

У Київській області активізували протиповітряну оборону

 • 39899 переглядiв