minoborony-zakonoproekt-pro-demobilizatsiiu-uzhe-v-roboti-ta-bude-hotovyi-naiblyzhchymy-misiatsiamy

Міноборони: законопроект про демобілізацію уже в роботі та буде готовий найближчими місяцями

 • 26439 переглядiв

Законопроект про демобілізацію буде спільно розроблятися Міністерством оборони та представниками Генерального штабу протягом наступних кількох місяців, перш ніж він буде поданий до парламенту.

Законопроект про демобілізацію буде розроблятись спільно із Міноборони та представниками Генштабу у найближчі місяці. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, пише УНН.

Готувати цей законопроєкт будуть спільно з Міністерством оборони України, а також представниками Генштабу. Він уже в роботі, і протягом найближчих місяців з'явиться версія, яка потім потрапить до парламенту

- сказав Лазуткін в ефірі телемарафону.

За його словами, акцент був більше на законі про мобілізацію, бо замінити демобілізованих на фронті мають саме підготовлені бійці.

Нагадаємо

Верховна Рада схвалила законопроект про мобілізацію, який запроваджує різні положення, в тому числі зобов'язує осіб з інвалідністю після 24 лютого 2022 року пройти повторний медичний огляд, обмеження на керування автомобілем для тих, хто ухиляється від військової служби, а також необхідність мати при собі військово-облікові документи.

Популярні

Новини по темі