ukenru
milanskiy-tizhden-vina-vidbudetsya-onlayn

Міланський тиждень вина відбудеться онлайн

 • 6168 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. З 3 по 11 жовтня відбудеться Міланський тиждень вина (Milano Wine Week 2020). Через пандемію коронавірусу заходи будуть відбуватися онлайн, передає УНН з посиланням на thedrinksbusiness.com.

Перший Міланський тиждень вина відбувся у 2018 році. Це досить популярний захід, який об'єднує провідних міжнародних фахівців винної галузі, включає в себе семінари, майстер-класи, дегустації та форуми, присвячені вивченню від етикету вживання алкоголю до роздрібної торгівлі вином.

Тільки торік Міланський тиждень вина зібрав понад 300 тис. відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна стала випускати популярні в світі винні напої

"На тлі пандемії ми вирішили переосмислити і скорегувати бізнес-модель заходів, щоб створити щось революційне і відповідне для цього часу, намагаючись досягти ще більших зусиль на міжнародному рівні, дотримуючись при цьому суворих правил", - говорять організатори заходу.

Кожна винна компанія - учасник заходу - матиме свій віртуальний стенд.

Виробники матимуть можливість представити свої вина журналістам і покупцям напою у 10 країнах світу одночасно - від Маямі до Пекіна.

Також, протягом тижня у барах, ресторанах і дегустаційних залах Мілана будуть проводитися спеціальні заходи, присвячені Міланському винному тижню, включаючи вечері та дегустації.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, з початку року українці випили вина вже на 2 млрд грн. Топ найпопулярніших марок вина в Україні виглядає наступним чином: "Коблево", "Inkerman", "Шабо", Koktebel.

Українські Національні Новини

Новини Світу