ukenru
mi-ne-zbirayemosya-zakrivati-zhoden-medichniy-zaklad-shmigal

Ми не збираємося закривати жоден медичний заклад – Прем'єр

 • 18275 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. В уряді не збираються закривати жоден медичний заклад, а опорні лікарні визначені за розрахунками доступності. Про це під час години запитань до уряду повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

"Ми не збираємося закривати щоден медичний заклад, Опорні лікарні визначені за розрахунками доступності, швидкої доступності і якісного надання медичних послуг, тому ми цьому приділяємо вже увагу. Оскільки медична спільнота стурбована, міністр охорони здоров’я займається цим питання щодня", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше під час виступу в парламенті Президент Володимир Зеленський заявив, що багато хто в Україні не готовий до другого етапу медреформи 1 квітня.

Також повідомлялося, що Шмигаль не зміг відповісти, чи буде скасовано другий етап медреформи в Україні.

Як раніше писав УНН, опорні лікарні створюються в Україні для того, щоб допомогти скласти маршрут надання екстреної медичної допомоги. У той час, як до реформи фінансування системи охорони здоров’я долучатимуться усі медичні заклади, що мають контракт з Національною службою здоров’я України.

Українські Національні Новини

Політика