ukenru
meta-zapuskaie-zakhyst-vid-oholenykh-zobrazhen-dlia-pryvatnykh-povidomlen-v-instagram

META запускає захист від оголених зображень для приватних повідомлень в Instagram

 • 24911 переглядiв

Компанія META запустила нову функцію автоматичного розмиття зображень оголеної натури в приватних повідомленнях Instagram, спрямовану на боротьбу з поширенням небажаного інтимного контенту та захист користувачів, особливо неповнолітніх, від отримання неприйнятного контенту.

META запускає захист оголених зображень у приватних повідомленнях Instagram. Про це повідомляє META, передає УНН.

Деталі

META оголосила про запуск нової функції захисту оголених зображень у приватних повідомленнях Instagram. Ця ініціатива спрямована на боротьбу з поширенням небажаних інтимних зображень через приватні чати. Функція автоматично розмиває зображення, що містять оголене тіло, щоб захистити користувачів від небажаного контенту.

Захист від оголеності буде ввімкнено за умовчанням для підлітків усього світу до 18 років, а дорослим буде запропоновано включити цю функцію. Користувачі, які надсилають або отримують зображення оголеного тіла, отримають попередження та підказки щодо можливих ризиків.

Захист від оголеності використовує машинне навчання на пристрої для аналізу зображень, забезпечуючи конфіденційність даних. Ця ініціатива спрямована на підвищення безпеки та зменшення ризику отримання небажаного контенту в приватних чатах Instagram.

У Meta стався масштабний збій: що відомо05.03.24, 17:42 • [views_0]

Юлія Котвицька

Технології