meshkantsi-kryvoho-rohu-vzhe-zi-svitlom-lysak

Мешканці Кривого Рогу вже зі світлом – Лисак

 • 33052 переглядiв

Енергетики повністю відновили електропостачання у Кривому Розі після ворожих обстрілів та мережевих обмежень.

Енергетики повністю відновили енергопостачання в Кривому Розі. Про це повідомив  очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Енергопостачання в Кривому Розі повністю відновлене. Дякую всім, хто доклав до цього зусиль! Ви неймовірні і непереможні! Працюємо далі.

 – написав Лисак.

Додатково

За добу енергетики відновили електропостачання для понад 1 мільйона споживачів, які були знеструмлені через ворожі обстріли та мережеві обмеження. Однак проблеми із електропостачанням залишається ще у семи регіонах України.

За словами Сергія Коваленка, генерального директора "Ясно", це був один з найстрашніших обстрілів за останні два роки для української енергетики. Росіяни завдали потужних ударів як по генераційних обʼєктах, так і по обʼєктах розподілу. Він також додав, що за декілька днів стануть зрозумілими можливості системи і ми почнемо жити з новими можливостями системи.

Наймасштабніша атака росіян на енергосистему України не спричинила критичної ситуації: експерти дали заспокійливу оцінку ситуації22.03.24, 18:50

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Мешканці Кривого Рогу вже зі світлом – Лисак

 • 33052 переглядiв

У роботі Telegram стався збій. Користувачів з України теж зачепило

 • 39818 переглядiв