ukenru
merkel-obrala-dlya-traditsiynoyi-tseremoniyi-proschannya-z-posadoyu-kantslera-frn-pank-rok-shlyager

Меркель обрала для традиційної церемонії прощання з посадою канцлера ФРН панк-рок шлягер

 • 37070 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. 2 грудня в Міністерстві оборони Німеччини відбудеться церемонія прощання Ангели Меркель з посадою канцлерки. Для традиційної церемонії прощання з посадою канцлера ФРН вона обрала панк-рок шлягер 1970-х із НДР, а також композицію легендарної німецької співачки Гільдегард Кнеф. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Деталі

Канцлери традиційно обирають три музичні композиції для церемонії прощання з посадою.

Урочиста церемонія відбудеться 2 грудня у дворі міністерства оборони в Берліні. Оркестр Бундесверу (збройних сил ФРН) виконає композицію "Für mich soll's rote Rosen regnen" ("Для мене проллється дощ із червоних троянд") німецької актриси та співачки Кнеф, а також "Du hast den Farbfilm vergessen" ("Ти забув кольорову плівку") - шлягер 1970-х, який прославив панк-рок співачку Гаген. Крім того, музиканти мають зіграти "Großer Gott, wir loben Dich" ("Великий Боже, ми славимо тебе") - християнський гімн, парафраз Te Deum, слова якого написав німецький католицький священик і теолог XVIII століття Ігнац Франц (Ignaz Franz).

Нагадаємо

Німецький лівоцентристський лідер Олаф Шольц оголосив, що три партії досягли угоди про формування нового уряду, яка покладе край епосі канцлера Ангели Меркель.

Українські Національні Новини

Політика