mene-tse-zovsim-ne-zupinyaye-zaluzhniy-prokomentuvav-yaderni-pogrozi-rosiyi

"Мене це зовсім не зупиняє": Залужний прокоментував ядерні погрози росії

 • 2746674 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв'ю The Washington Post прокоментував ядерні погрози росії, зокрема інформацію, що окупанти готують терористичний акт на Запорізькій АЕС. Він підкреслив, що це "зовсім не зупиняє" від продовження наступу для звільнення території України, передає УНН.

Деталі

Як пише видання, найгіршим сценарієм, який повинен розглянути Залужний, є загроза того, що російський диктатор володимир путін може розгорнути ядерну зброю. Минулого тижня президент України Володимир Зеленський заявив, що за даними української розвідки, російські війська готують "терористичний акт з викидом радіації" на тимчасово окупованій ЗАЕС, найбільшій атомній електростанції Європи.

Цитата

"Мене це зовсім не зупиняє. Ми робимо свою роботу. Всі ці сигнали чомусь надходять ззовні: "Бійтеся ядерного удару". Ну і що, нам здаватися?", - сказав Залужний.

Раніше

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Радбезу ООН 23 червня закликав країни серйозно поставитися до загрози ядерного теракту на Запорізькій АЕС з боку російської федерації.

Представник Ради нацбезпеки США Джон Кірбі заявив, що США уважно стежать за повідомленнями ЗМІ, заявами політиків, а також за розвитком ситуації навколо Запорізької АЕС та наразі не можуть підтвердити ознак підвищення рівня радіації в районі електростанції.

У росії заперечили наміри підірвати Запорізьку АЕС, яка перебуває під їхнім контролем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зменшення присутності росіян на території ЗАЕС: у ГУР заявили, що це може вказувати на продовження підготови до теракту

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Син михайла єфремова випав із вікна – росЗМІ

     • 28627693 переглядiв

    У ГУР прокоментували риторику лукашенка щодо "ядерки"

     • 949986 переглядiв

    В Одесі відбулось спецпогашення благодійної поштової марки

     • 536740 переглядiв

    На Хортиці розкопали старовинний човен віком від 300 років

     • 607241 переглядiв