masshtabna-dtp-na-okolytsiakh-kyieva-kilkist-postrazhdalykh-zbilshylas-do-vosmy

Масштабна ДТП на околицях Києва: кількість постраждалих збільшилась до восьми

 • 32709 переглядiв

Вісім людей у віці від 26 до 83 років постраждали в результаті ДТП на Брест-Литовській трасі під Києвом, яку спричинив водій вантажівки. За попередньою інформацією, винуватець ДТП був тверезий та заснув за кермом.

Кількість постраждалих в ДТП на Брест-Литовському шосе в Київські області збільшилась до восьми. За попередньою інформацією, винуватець аварії заснув за кермом. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Києва. 

Як повідомляється, керманич вантажного автомобіля "MAN", рухаючись у бік Києва, зіштовхнувся із задньою частиною попутного мікроавтобуса марки "Мерседес Спрінтер". Водій "Мерседесу", свою чергу, втратив курсову стійкість та допустив зіткнення із чотирма іномарками.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали вісім пасажирів мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер" віком від 26 до 83 років. Постраждалих госпіталізовано до лікарняного закладу, їх стан наразі встановлюється

- йдеться у повідомленні поліції.

За попередньою інформацією, винуватець ДТП, 53-річний водій вантажного автомобіля, був тверезий та заснув за кермом. Поліцейські затримали порушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Раніше УНН повідомляв, що сьогодні на 17-му кілометрі Брест-Литовського шосе, що у Київській області сталася аварія за участю 6 автомобілів. 

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі