ukenru
masove-vbivstvo-v-kerchi-u-golovnomu-korpusi-koledzhu-vidnovili-navchannya

Масове вбивство в Керчі: у головному корпусі коледжу відновили навчання

 • 4386 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У головному корпусі Керченського політехнічного коледжу, у якому у жовтні стався вибух, з 26 грудня у крилі, яке вціліло, відновили навчання вперше після трагедії. Про це з посиланням на заяву голови окупаційної адміністрації Керчі Сергія Бороздіна повідомляє "Крим.Реалії", передає УНН.

"Протягом місяця було обладнано ганок і встановлені сучасні двері з металопластику. Для зручності учнів найближчим часом планується змонтувати освітлення нової вхідної групи", – йдеться в повідомленні.

За словами Бороздіна, весь цей час студенти коледжу навчалися у третьому корпусі навчального закладу. Водночас, за словами голови окупаційної адміністрації Керчі, наразі залишаються закритими головний вхід і частина закладу, яка найбільше постраждала від вибуху. Там тривають ремонтні роботи.

Нагадаємо, 17 жовтня студент коледжу влаштував вибух і відкрив стрілянину у навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. У результаті події загинула 21 людина, у тому числі й сам нападник, постраждали близько 50 осіб.

Кримінальну справу, порушену у Росії за статтею "теракт", у той же день було перекваліфіковано на "вбивство". 

Прокуратура АРК кваліфікувала вибух у коледжі Керчі як теракт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП