ukenru
masova-biyka-na-kharkivschini-do-vregulyuvannya-konfliktu-zaluchili-kord

Масова бійка на Харківщині: до врегулювання конфлікту залучили "КОРД"

 • 20578 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Конфлікт між жителями та групою невідомих, який стався на території елеватора у Харківській області, вдалося врегулювати мирним шляхом. Про це повідомив відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

Так, на місце події додатково викликали сили спецпризначенців харківського "КОРД", батальйону поліції особливого призначення та батальйону патрульної служби особливого призначення "Харків". Також свою діяльність розгорнув Ситуаційний центр обласного ГУНП.

У результаті бійки постраждали семеро осіб: шестеро чоловіків та працівник районної поліції, який отримав тілесні ушкодження. Усіх їх доправили до місцевої лікарні для надання допомоги.

"Групу осіб, які знаходилися на території агрофірми, доставлено до відділу поліції для з’ясування їх осіб та усіх обставин події", - зазначили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Університет "Україна" заявив про рейдерське захоплення 

У Всеукраїнській аграрній раді вважають інцидент захопленням корпоративних прав на фермерське господарство "Строгого О.Ф.", за яким стоять рейдери з "ДНР".

"Зверніть увагу, мешканець "ДНР" "рейдернув" аграрне підприємство на території України через нечесного державного реєстратора. Це вже питання має відношення також і до Служби безпеки України, адже це економічна війна, яка нас знищує", - зазначив під час прес-конференції голова ВАР Андрій Дикун.

Внаслідок конфлікту є поранені серед мирних жителів, жінок та правоохоронців. Також поранено власника підприємства Олександра Строгого. Зазначається, що елеватор "ФГ "Строгого О.Ф." ще 8 вересня заблокували невідомі особи спортивної статури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд планує відновити роботу штабів з протидії аграрному рейдерству

Нагадаємо, сьогодні в селищі Занки Зміївського району на місцевому елеваторі сталася бійка із застосуванням травматичної зброї та газового балончику. У ній взяли участь кілька десятків людей. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Покарання за цей злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Тривають слідчо-оперативні дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП