mariupolets-poskarzhyvsia-na-povedinku-mihrantiv-z-rf-yoho-zvynuvatyly-u-rozpali-nenavysti

Маріуполець поскаржився на поведінку мігрантів з рф: його звинуватили у "розпалі ненависті"

 • 18995 переглядiв

Житель окупованого Маріуполя поскаржився на поведінку російських мігрантів з Кавказу. Замість вирішення проблеми, псевдомер звернувся до фсб, звинувативши маріупольця у "розпалюванні ненависті".

Житель тимчасово окупованого Маріуполя на Донеччині поскаржився на поведінку російських мігрантів з кавказьких регіонів рф. Натомість його звинуватили у "розпалі ненависті". Про це повідомляє Маріупольська міська рада, пише УНН.

Житель міста написав звернення до окупаційної адміністрації зі скаргою на мігрантів з кавказьких регіонів рф. Житель міста поскаржився на поведінку приїжджих. Зокрема, відзначив порушення правил громадського правопорядку, коли мігранти заїхали машиною на пляж. Також, за його словами їм "держава допомагає, усі блага дає", а місцеві жителі "кинуті, кінці з кінцями не можуть звест,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що замість відповіді псевдомер моргун написав листа до фсб з закликом дати правову оцінку словам жителя. У листі зазначено, що "окремі фрази можуть бути направлені на збудження ненависті або ворожнечі до окремих груп лиць...".

У Маріупольській міській раді зауважили, що у місті зростає кількість мігрантів з рф. За офіційними оцінками окупантів їх проживає понад 30 тисяч осіб. У результаті збільшується й кількість конфліктів між місцевим населенням та приїжджими мігрантами.

Маріупольці невдоволені їх поведінкою, вседозволеністю, порушеннями правил дорожнього руху та нехтуванням громадського порядку. Але замість того, щоб налагодити хоч якійсь правопорядок - колишній поліцейський, а нині псевдомер міста олег моргун обирає не просто бездіяти, а цькувати місцевих жителів за прохання навести лад,

- додають у міськрада.

Нагадаємо

Радник мера Маріуполя повідомив, що більше ніж 10 тисяч жителів тимчасово окупованого Маріуполя у Донецькій області були заарештовані під час фільтраційних процедур і чисток. Згідно з останніми звітами, деяких з арештованих цивільних утримували разом з воїнами з "Азову" в Оленівці, але інформація про більшість арештованих відсутня.

Популярні

Новини по темі

ВРП звільнила суддю Верховного Суду Князєва

 • 28691 переглядiв

Уряд звільнив заступника глави МОЗ Ємця

 • 25200 переглядiв