maliuvala-na-stinakh-mizh-chotyrnadtsiatym-ta-piatnadtsiatym-poverkhamy-v-odesi-zahynula-13-richna-divchynka-vpavshy-z-vysoty-v-zakynutomu-sanatorii

Малювала на стінах між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами: в Одесі загинула 13-річна дівчинка, впавши з висоти в закинутому санаторії

 • 17408 переглядiв

В Одесі 13-річна дівчинка впала між сходами закинутого санаторію, малюючи на стінах між 14 і 15 поверхами. Трагедія сталася 19 липня, дитина загинула на місці від травм внаслідок падіння з висоти.

В Одесі загинула 13-річна дівчинка, яка з подругою малювала фарбами на стінах закинутого санаторію між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. Як повдіомляють поліція Одеської області, дівчинка впала в проміжок між сходами, передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців, подія стлась 19 липня на території Пересипського району Одеси.

Попередньо поліцейські встановили, що дві 13-річні мешканки Одеси приїхали погуляти до одного з санаторіїв. Дівчата піднялись сходами закинутого комплексу, де малювали фарбами на стінах між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. Одна з дівчат вирішила помилуватися своїм малюнком, зробила крок назад, не втрималась і впала в проміжок між сходами.

Про трагедію правоохоронцям повідомили батьки подруги загиблої. На місце події одразу ж прибули поліцейські, рятувальники, та медики. На жаль, врятувати дівчинку не вдалося, вона загинула на місці події. 

Родина загиблої раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла, зі слів батьків донька відпросилась погуляти з подругою та була постійно на звʼязку. Близько 18-ї години, вона повідомила матері, що вже збирається додому, однак через годину перестала відповідати на дзвінки.

Тіло загиблої правоохоронці направили на експертизу. Попередньо, смерть дитини настала від травм в результаті падіння з висоти. 

За фактом загибелі дівчинки розпочато провадження за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють повні обставини трагічної події.

Слідство триває.

Намагався розібрати невідомий предмет: на Одещині від вибуху загинув 15-річний підліток03.07.24, 17:27

Антоніна Туманова

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Львів'яни несуть квіти до місця вбивства Ірини Фаріон

 • 17359 переглядiв