maister-klas-z-pryhotuvannia-bezpechnoi-i-smachnoi-stravy-provely-dlia-ditei-obllikarni-na-kyivshchyni

Майстер-клас з приготування безпечної і смачної страви провели для дітей обллікарні на Київщині

 • 13571 переглядiв

У Київській обласній дитячій лікарні, що знаходиться у місті Боярка, відбувся дитячий майстер-клас, передає УНН.

Деталі

Захід відбувся у Школі Супергероїв.

Святкування для малечі влаштували бренд "Döner Маркет" спільно з платформою кіно та телебачення Київстар ТБ за підтримки 1+1 media.

Мережа "Döner Маркет" дуже давно запровадила дитячі майстер-класи. Діти - це наше майбутнє, ми можемо і маємо їх навчити чомусь новому, чомусь цікавому. Шаурма, можливо, не є очевидною дитячою стравою. Однак наша шаурма складається з крутих інгредієнтів, свіжих овочів, натуральних соусів і безпечних продуктів. Тому ми хочемо, щоб вони її куштували і насолоджувалися

- коментує бренд-шеф «Döner Маркет» Андрій Денисюк.

Юні відвідувачі мали змогу відчути себе справжніми кухарями. Спочатку дітям передали знання з кулінарної науки, а потім дозволили застосувати їх на практиці.

У "Школі Супергероїв" також облаштували спеціальну розважальну зону. Там діти вигадували та створювали своїх супергероїв. Організатори заходу розповіли, чому вважають подібні ініціативи особливо важливими у цей непростий час.

"Діти отримали максимальне задоволення і позитивні емоції. Це вплине не лише на їх фізичний стан, а й на ментальний в тому числі. Тому вважаю, що такі заходи дуже доцільні саме в таких закладах охорони здоров'я. Вони дарують діткам приємні емоції, незабутні моменти саме до дитячого свята", - коментує завідувачка "Школи супергероїв" у місті Боярка Тетяна Рубець.

Довідка

Мережа смачного безпечного фастфуду Döner Маркет, яку розвиває компанія МХП спільно з партнерами, налічує вже понад 170 закладів. Перша точка бренду була відкрита в Києві у вересні 2020 року. Зараз заклади мережі працюють у різних населених пунктах у 20-ти областях України.

У кожному Döner Маркеті панують три основних принципи: єдиний смак, технологічність та безпека й контроль. Для приготування страв використовуються продукти тільки від перевірених постачальників. Наприклад, шаурма й донери готуються з курятини "Наша Ряба" та яловичини Skott Smeat.

Заклади Döner Маркет бувають різних форматів: корнери в торгово-розважальних центрах, окремі заклади більших і менших розмірів, Döner Маркет-кафе. Для роботи на подіях з великою кількістю людей є мобільна точка Döner Трак. Над таким різноманіттям МХП з партнерами працюють для того, щоб споживач завжди міг знайти заклад мережі й смачно та безпечно поїсти.

Популярні

Новини по темі

На Донеччині вводять екстрені відключення світла

 • 13259 переглядiв