lysohor-pro-sytuatsiiu-na-luhanshchyni-voroh-ponad-100-raziv-na-dobu-obstriliuie-naseleni-deokupovani-punkty

Лисогор про ситуацію на Луганщині: ворог понад 100 разів на добу обстрілює населені деокуповані пункти

 • 19855 переглядiв

Ворожі снаряди накривали деокуповані райони Луганщини понад 100 разів на добу, під постійним вогнем перебували Макіївка, Стельмахівка, Білогорівка, Невське та Куземівка.

Ситуація на деокупованих територіях Луганщини залишається напруженою через постійні обстріли.Ворог щодня веде обстріли, із середньою частотою понад 100 атак на добу, особливо активно зазнають атак Макіївка, Стельмахівка, Білогорівка, Невське та Куземівка.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі на каналі "Перший", передає кореспондент УНН.

Ворог не припиняє свої атаки, але останній день було дещо "тихіше", ніж зазвичай. Вони постійно атакують, понад 100 разів на добу обстрілює населені деокуповані пункти. Під обстрілами постійно знаходяться: Макіївка, Стельмахівка, Білогорівка, Невське та Куземівка

- каже Лисогор.

Він розповідає, що ситуація важка для людей, які знаходяться під постійними обстрілами у деокуповних частини Луганщини. На даний момент, 46 осіб залишаються в прифронтових деокупованих селах.

Учора туди доставили всі засоби для існування: ліки, продуктові набори та замовлене місцевими жителями паливо

- додав Лисогор.

Нагадаємо

За даними Генштабу протягом минулої доби на фронті зафіксовано 147 бойових зіткнень. Найактивніше ворог атакував на Покровському напрямку та Торецькому напрямку. Сили оборони продовжують завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, зокрема, уразивши 16 районів зосередження особового складу ворога.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

Ситуація з водопостачанням на ТОТ Луганщини – критична

 • 17035 переглядiв