ukenru
lyashku-ne-doviryaye-80-vibortsiv-opituvannya

Ляшку не довіряє 80% виборців - опитування

 • 9461 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко та п'ятий президент України Петро Порошенко мають найнижчий рівень довіри серед українців. Про це свідчать дані опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", передає УНН.

Так, Ляшку та Порошенку не довіряють 80% опитаних.

"Серед лідерів політичних сил відносно вищим рівнем довіри користуються Святослав Вакарчук (25%), Дмитро Разумков (22%), Анатолій Гриценко (21%), Ігор Смешко (21%)", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, дані соціологічного опитування засвідчили, що на позачергових виборах до парламенту Радикальну партію готові підтримати всього 2,5% українців. Для порівняння, про наміри підтримати партію "Слуга народу" заявили 45,3% опитаних. Йдеться про тих українців, хто має намір голосувати і визначився із симпатіями.

В опитуванні взяли участь українців віком від 18 років і старше. Було опитано 2 тис. респондентів методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення дослідження: 20-24 червня 2019 року.

Нагадаємо, лідер РПЛ Олег Ляшко показав список представників своєї партії, яких веде на вибори до Верховної Ради, 10 червня цього року. До оновленого списку не потрапило 6 народних депутатів із 19 чинних її представників у Раді. Серед них – нардеп Сергій Рибалка.

Пізніше стало відомо, що Рибалка балотуватиметься на позачергових виборах до Верховної Ради у Лисичанську, по 107-у округу.

Утім, українці розкритикували наміри радикала балотуватися по 107-у округу, припустивши, що Рибалка зробив ставку на Луганськ, бо у Дніпрі його ніхто не підтримає.

Розкритикували вибір радикала і його колеги по парламенту. Зокрема, на думку нардепа Євгена Мураєва, Рибалка на мажоритарному окрузі на Луганщині отримає хіба що "вирок".

Уточнимо, що після президентських виборів Рибалка створив у Раді міжфракційне об'єднання на підтримку Президента Володимира Зеленського. Однак, і в штабі переможця президентських виборів від допомоги радикала поспішили відхреститися.

Українські Національні Новини

Політика