lutsenko-stolichni-slidchi-posilyat-grupu-z-rozsliduvannya-zamakhu-na-aktivista-mikhaylika

Луценко: столичні слідчі посилять групу з розслідування замаху на активіста Михайлика

 • 6207 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Замах нагромадського активіста в Одесі Олега Михайлика допоможе розслідувати посилена слідча група з Києва. Про це у Facebook повідомив Генеральний прокуратури Юрій Луценко, передає УНН.

"У зв'язку з черговим нападом на активістів в Одесі провів нараду з міністром внутрішніх справ Аресоном Аваковим. Сьогодні посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси", - написав Луценко.

Він зазначив, що ситуацію в області, в тому числі із нападами на активістів, буде проаналізовано на спільній координаційній раді правоохоронних органів у першій декаді жовтня.

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Його у важкому стані було доставлено в лікарню.

Наразі активіст у міській лікарні. Його стан стабілізувався, але лікарі поки не ризикують робити операцію із видалення кулі, що застрягла у легені.

Слідство розглядає п'ять версій замаху, а саме: громадська діяльність, проблематика "Золотого берега", ринку "Успіх", особисті відносини та хуліганські мотиви невстановленої особи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Виплату пенсій через "Укрпошту" завершать 25 вересня

     • 11747 переглядiв

    Україна і Білорусь спільно досліджуватимуть Антарктику

     • 8769 переглядiв

    ФСБ спіймало на Кубані "шпигуна" з України

     • 9450 переглядiв