ukenru
lukashenko-priynyav-zaproshennya-zelenskogo-vidvidati-zhitomir

Лукашенко прийняв запрошення Зеленського відвідати Житомир

 • 21715 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв запрошення українського колеги Володимира Зеленського відвідати Житомир. Про це повідомив посол Білорусі в Україні Ігор Сокол, передає УНН з посиланням на "БЕЛТА".

"Ми отримали низку позитивних сигналів і від обраного Президента України. Як ви знаєте, Володимир Зеленський запросив Олександра Лукашенка на Форум регіонів у Житомирі. Наш Президент підтвердив свою участь. Це стане одним з найважливіших заходів у двосторонніх відносинах", - повідомив посол Білорусі.

Як зазначено, при підготовці до форуму в Україні вже сформовано склад республіканського оргкомітету.

Також посол нагадав про недавнє звернення Зеленського з пропозицією провести нові переговори щодо ситуації в Україні у Мінську. Про готовність надати можливість для такого роду зустрічі, як зазначено, неодноразово заявляв Президент Білорусі Олександр Лукашенко. "Тобто авторитет мінського майданчика і нашого Президента у цій ситуації дуже великі", - сказав Сокол.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський направив запрошення президенту Білорусі Олександру Лукашенку відвідати II Форум регіонів України та Білорусі, який восени відбудеться в Житомирі.

Українські Національні Новини

Політика