ukenru
lgz-prime-prezentuvav-liniyku-vinnikh-napoyiv-caprizo

ЛГЗ PRIME презентував лінійку винних напоїв CAPRIZO

 • 45460 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Наслідуючи світові тренди, ЛГЗ PRIME представив новинку - лінійку винних газованих напоїв CAPRIZO. Про це повідомляє офіційний сайт виробника, передає УНН.

"Це колекція з чотирьох видів напоїв, здатних задовольнити найрізноманітніші забаганки. До неї увійшли блакитні винні газовані напої з ароматом чорниці CAPRIZO Azzurro і CAPRIZO Azzurro Perla, а також CAPRIZO Bianco зі смаком полуниці та CAPRIZO Pesca з нотами персика.

Такий легкий смачний і яскравий напій буде завжди доречний для вечірок, жіночих посиденьок і просто хороших вечорів, для яких не потрібно шукати приводу", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що перлиною колекції є CAPRIZO Azzurro Perla.

"Це ігристий напій з екстрактом винограду і чорниці небесного кольору з перламутровим мерехтінням (шиммером).

Такий "космічний" ефект переливання перлів у пляшці досягається за рахунок додавання харчового барвника, який використовується у кондитерській галузі і не впливає на смак напою", - підкреслює український виробник.

Спеціально для виробництва авторського трендового напою на ЛГЗ PRIME був обладнаний новий цех.

"Колекція ігристих CAPRIZO виробляється з європейських сортів винограду з додаванням натуральних соків, тому CAPRIZO може сміливо конкурувати з європейськими аналогами", - наголошується в релізі.

Цікава історія створення напою: на пошук ідеального, на думку творців, смаку і складу - шляхом численних експериментів пішло два роки.

"Сьогодні CAPRIZO вже можна зустріти на полицях магазинів у своєму місті", - резюмували на заводі.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу