lavrova-pustiat-do-yevropy-uriad-pivnichnoi-makedonii-dozvolyv-prolit-litak-krainy-ahresora-rad-svoieiu-terytoriieiu

лаврова пустять до Європи – уряд Північної Македонії дозволив проліт літак країни-агресора своєю територією

 • 72531 переглядiв

Делегація міністерства закордонних справ росії, до складу якої, можливо, увійде сергій лавров, може відвідати міністерську зустріч ОБСЄ в Скоп'є.

Делегація російського мзс, до складу якої може увійти і сергій лавров, скоріш за все, прийме участь у міністерській зустрічі країн-членів ОБСЄ, яка запланована на 30 листопада у столиці Північної Македонії Скоп’є. Країна на декілька днів дозволила захід російського літака у свій повітряний простір. Про це йдеться в офіційному повідомленні уряду, пише УНН.

Деталі

Рішення було прийняте на засіданні уряду 24 листопада. Згідно нього, Північна Македонія може тимчасово скасувати заборону на проліт російських літаків.

Завдяки цьому доповненню компетентні міністерства закордонних справ та оборони зможуть додатково ухвалити рішення про видачу дозволу на проліт і посадку російського літака під час тридцятої міністерської зустрічі ОБСЄ у Скоп'є, у період з 29 листопада по 1 грудня 2023 року. 

- йдеться у повідомленні уряду Північної Македонії.

Контекст

Раніше повідомлялося, що голова мзс рф сергій лавров виявляв бажання взяти участь у міністерській зустрічі країн-членів ОБСЄ.

Минулорічна зустріч голів МЗС країн-членів ОБСЄ відбувалася у Польщі. Тоді лаврову відмовили у в’їзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: лавров готовий рекомендувати росіянам відпочивати у Північній Кореї

Захар Подкидишев

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    25 листопада: Міжнародний день аури, День домашньої кухні

     • 33711 переглядiв