kyivvodokanal-sprostovuvav-feik-pro-vvedennia-v-stolytsi-hrafikiv-vodopostachannia

"Київводоканал" спростовував фейк про введення в столиці графіків водопостачання

 • 14088 переглядiв

У Києві не планують вводити графіки відключення водопостачання. Київводоканал спростовує фейкові повідомлення та запевняє, що вода подається цілодобово, за винятком аварійних ситуацій.

У Києві не планують вводити графіки відключення водопостачання. Інформація про нібито графіки подачі води - фейки. Про це заявили у Київводоканалі, передає УНН.

Деталі 

 У компанії наголошують, що мережею знову ширяться повідомлення про те, що в столиці планується запровадити графіки подачі води.

Ми вкотре наголошуємо, що послуги водопостачання та водовідведення надаються мешканцям Києва цілодобово та в повному обсязі, за винятком аварійних ситуацій на трубопроводах.  Київводоканал не запроваджував жодних графіків відключення водопостачання, тому ці повідомлення є неправдивими

- наголосили у Київводоканалі. 

Також там закликали мешканців столиці не довіряти фейковим новинам та орієнтуватися лише на офіційні джерела інформації та перевіряти інформацію. 

Нагадаємо

В "Укренерго" заявили, що ніяких "зональних відключень" і нових графіків не буде. Інформація поширена низкою Telegram-каналів - фейк.

Володимир Омельченко

Київ

Популярні

Новини по темі