ukenru
kyivstar-pislia-kiberataky-planuie-nevdovzi-zniaty-obmezhennia-na-shvydkist-mobilnoho-internetu

"Київстар" після кібератаки планує невдовзі зняти обмеження на швидкість мобільного інтернету

 • 43155 переглядiв

Київстар відновив 99% своїх базових станцій та всі основні послуги після хакерської атаки і планує невдовзі зняти обмеження на швидкість мобільного інтернету

Мобільний оператор "Київстар" (Kyivstar) продовжує відновлення роботи мережі після хакерської атаки. На сьогодні 99% базових станцій оператора на підконтрольній Україні території - у працездатному стані, а клієнтам доступні всі основні базові сервіси. Про це повідомили УНН у пресслужбі компанії.

Телеком-мережа Київстару практично увійшла в період стабілізації. Так, 99% базових станцій на підконтрольній Україні території - у працездатному стані, а клієнтам доступні всі основні базові сервіси: послуги зв'язку та мобільного інтернету, SMS, послуги міжнародного голосового роумінгу та інші

- вказали у компанії.

Деталі

Як повідомляється, компанія відновила швидкісний мобільний інтернет в метрополітені Києва, а раніше мобільний інтернет було відновлено в метро Харкова. Також розпочала роботу інформаційна система "Мій Київстар", де абоненти можуть подивитись залишки на рахунках.

Магазини Київстару, як вказано, відновили надання клієнтам більшості сервісів.

"Наразі компанія продовжує покращувати роботу послуги "Домашній інтернет" у Києві та низці інших місць, також планує найближчим часом поступово зняти обмеження в швидкості мобільного інтернету", - ідеться у повідомленні.

Спеціалісти Київстар, як зазначається, також працюють над запуском швидкісного мобільного інтернету в роумінгу і планують запустити цю послугу для українських абонентів в Німеччині, Чехії, Польщі та низці інших країн уже найближчим часом. 

Нагадаємо

12 грудня потужна хакерська атака на українську мобільну мережу "Київстар" спричинила перебої в роботі та технічні проблеми; компанія працює над відновленням і виплатить компенсації постраждалим абонентам.