kyivshchyna-peredaie-cherhovu-partiiu-z-600-fpv-droniv-72-ombr-im-chornykh-zaporozhtsiv-ruslan-kravchenko

Київщина передає чергову партію з 600 FPV дронів 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців - Руслан Кравченко

 • 32459 переглядiв

Київська область закупила чергову партію з 600 безпілотників FPV, з яких 100 - з нічним баченням, до 72-ї Окремої Запорізької бригади ім. Чорних Запорожців, що захищає Україну на Сході.

Київщина придбала чергову партію FPV дронів для 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Військовим, які боронять нашу країну на Сході, передаємо 600 "пташок". Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, пише УНН.

Дрони. Це найчастіший запит наших військових. 600 FPV дронів 10 модифікації відправляємо до наших Героїв з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. З них 100 – з нічним баченням. "Пташки" закупили коштом обласного бюджету,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Начальник КОВА подякував бізнесу Київщини, який сплачує податки та дає змогу максимально підтримувати українських військових. Це не перша партія, яку передали захисникам – раніше доправили понад 1 тис. FPV дронів.

Робимо спільно все, щоб російські окупанти горіли в пеклі. Дякую кожному Герою із 72 бригади та всім іншим військовим за боротьбу за Україну та збережені життя українців,

– наголосив Руслан Кравченко.

Нагадаємо

Фонд Делла Лоя Хансена та Київська обласна державна адміністрація розпочали розробку концепції створення сучасного реабілітаційного госпіталю для військовослужбовців та цивільних осіб у Київській області.

Популярні

Новини по темі

На Дніпропетровщині знищено БпЛА противника

 • 39647 переглядiв

Китай анонсував візит лаврова наступного тижня

 • 32409 переглядiв