kyianyn-yakyi-na-parkovtsi-trts-napav-z-nozhem-na-17-richnoho-khloptsia-provede-5-rokiv-za-gratamy

Киянин, який на парковці ТРЦ напав з ножем на 17- річного хлопця, проведе 5 років за ґратами

 • 29011 переглядiв

Жителя Києва засуджено до 5 років позбавлення волі за напад з ножем на 17-річного хлопця та нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень на парковці торгового центру.

Київський апеляційний суд ухвалив рішення залишили вирок у вигляді  позбавлення волі строком на 5 років для чоловіка, який напав з ножем на 17- річного хлопця і завдав йому тяжких тілесних ушкоджень. Про це у понеділок повідомила пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН

Деталі 

Ювенальні прокурори Київської міської прокуратури у суді довели, що киянин, перебуваючи на парковці торгівельно-розважального центру "Проспект", під час словесного конфлікту умисно наніс 17-річному хлопцю декілька ударів ногою в голову, в результаті чого спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження. 

У квітні 2023 року Деснянський районний суд Києва засудив чоловіка  до 5 років позбавлення волі за завдання неповнолітньому тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України). У суді він частково визнав свою вину, однак подав апеляцію на вирок суду.

Згодом суд апеляційної інстанції змінив вирок суду та пом’якшив покарання, звільнивши засудженого від відбування призначеного покарання з іспитовим строком.

Ювенальні прокурори Київської міської прокуратури оскаржили це рішення в касаційному порядку. Верховний суд скасував пом’якшення вироку, повернувши справу знову в Київський апеляційний суд. 

"За принципової позиції прокурорів рішенням апеляційного суду вирок залишено без змін - киянина засуджено до реального позбавлення волі строком на 5 років", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Киян, що побили та підпалили людину, позбавлять волі строком на 14 років12.04.24, 17:34

Популярні

Новини по темі

росіяни вдарили по Слов’янську ракетою "Гром-Е1" - поліція

 • 32788 переглядiв

Вибухи пролунали у Кропивницькому - ЗМІ

 • 20447 переглядiв