kuleba-vystupyv-na-radi-yes-z-palkoiu-promovoiu-pro-rozshyrennia-soiuzu-zmi

Голова МЗС України виступив на Раді ЄС з "палкою" промовою про розширення Союзу - ЗМІ

 • 101740 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив на Раді ЄС з "палкою" промовою про розширення ЄС, в той час як Угорщина утрималася від коментарів.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив на Раді ЄС з питань закордонних справ  з "палкою промовою" про розширення Європейського Союзу. Угорщина утрималась від виступу під час обміну думками.  Про це написав на своїй сторінці в X журналіст "Радіо Свободи" Рікард Йозвяк передає УНН.

Голова українського МЗС Дмитро Кулеба  як повідомляється, виступив сьогодні в Брюсселі перед своїми колегами з ЄС з палкою промовою про розширення ЄС. Угорщина утрималась від виступу під час обміну думками.

- написав журналіст у соцмережі X.

Раніше 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив журналістам перед засіданням Ради ЄС із закордонних справ, що сьогодні вперше з початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну особисто зустрінеться з угорським колегою Петером Сійярто. 

Як писало Euractiv, початок переговорів про вступ України до Європейського союзу можуть відкласти аж до березня 2024 року, через Угорщину. 

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    FAVBET почали співпрацю з ГС "Центр підготовки "Відсіч"

     • 31431 переглядiв

    На півночі Польщі з середини грудня запрацює система ПРО США

     • 33037 переглядiв