kuchma-vvazhaie-nerealistychnym-shcho-putin-pide-na-myrni-perehovory-shchodo-ukrainy

Кучма вважає нереалістичним, що путін піде на мирні переговори щодо України

 • 108222 переглядiв

Колишній президент України Кучма висловлює скептицизм щодо згоди путіна на мирні переговори по Україні, пояснюючи це нездатністю російського лідера визнати поразку перед своїм народом.

Експрезидент України Леонід Кучма переконаний, що російський диктатор володимир путін не погодиться на мирні переговори й воюватиме до кінця. Про це він заявив в інтерв'ю The Guardian, пише УНН.

Путін не може підписати документ, у якому йдеться про те, що він не отримав того, що хотів. Йому доведеться пояснити це російському народу. Він лідер росії,

- заявив Кучма.

Деталі

Він підкреслив, що Сполучені Штати "втратять обличчя перед світом", якщо відмовляться від підтримки України. А вторгненню путіна сприяли помилки Заходу, який слабо реагував на інші ознаки "ревізіоністських амбіцій" москви.

На думку Кучми, вони з'явилися 2003 року, коли Путін пред'явив права на острів Тузла в Чорному морі. Потім було вторгнення до Грузії.

Було вкрай неприємно, що світ не відреагував. Було тихо. Путін розумів, що може зробити що завгодно, тому що не було принципової відповіді,

- зазначив Кучма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф не запропонує реальних переговорів, доки не зазнає вагомої поразки - Подоляк

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    Новини по темі