ukenru
ksu-rozpochav-rozglyad-skargi-schodo-konstitutsiynosti-statti-pro-vidshkoduvannya-zbitkiv

КСУ розпочав розгляд скарги щодо конституційності статті про відшкодування збитків

 • 5597 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Другий сенат Конституційного суду України перейшов до закритої частини пленарного засідання у справі щодо конституційності положень статті 22 Цивільного кодексу України (відшкодування збитків). Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Конституційного суду України.

"Подання розглянули. Суд перейшов до закритої частини", - зазначили в прес-службі.

Як додали у КСУ, за процедурою, сьогодні тривала лише відкрита частина, надалі суд проведе засідання по справі вже у закритому режимі.

Нагадаємо, раніше УНН писав, що Конституційний суд України оприлюднив висновок щодо перейменування Дніпропетровської області на Січеславську.

20 березня Конституційний суд України відмовився відкривати конституційне провадження у справі за конституційним поданням 47 народних депутатів України, які просять визнати неконституційним закон про перехід релігійних громад до Православної церкви України.

Конституційний суд України відмовив у відкритті конституційного провадження за поданням народних депутатів щодо Постанови Верховної Ради про підтримку звернення президента до Вселенського патріарха Варфоломія про надання Томосу Православній церкві в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП