ukenru
kozak-pro-zustrich-u-berlini-rozmova-korisna-ale-pokhvalitisya-nichim

Козак про зустріч у Берліні: розмова корисна, але "похвалитися нічим"

 • 19984 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Радники "нормандської четвірки" провели відверту і корисну розмову, але рішень не вдалося досягти ні з одного питання. Похвалитися нічим. Про це повідомив заступник керівника Адміністрації президента РФ Дмитро Козак після зустрічі політичних радників "нормандського формату” (Україна, Німеччина, Росія і Франція) у Берліні, передає УНН із посиланням на ТАСС.

Як пише видання, Козак, коментуючи переговори в нормандському форматі в Берліні заявив, що "похвалитися нічим".

"Радники "нормандської четвірки" провели відверту і корисну розмову, але рішень не вдалося досягти ні з одного питання", - зазначив представник РФ.

Проте, за його словами, радники "нормандської четвірки" домовилися зустрітися ще раз протягом двох тижнів. Очікується, що наступні переговори пройдуть у відеоформаті.

Попередня зустріч політрадник в “нормандському форматі” пройшла 11 вересня 2020 року у Берліні.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив 23 грудня, що терміни проведення нового саміту лідерів в нормандському форматі можна обговорювати “тільки після реалізації домовленостей попередньої зустрічі”, маючи на увазі зустріч глав країн “нормандської четвірки” 9 грудня 2019 року в Парижі.

В кінці минулого року керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив журналістам, що: “Зустріч радників глав держав „нормандської четвірки“ може відбутися в січні 2021 року”.

Українські Національні Новини

Політика