Цитата
“Я думаю, що 80% традиційних ресторанів помруть. Залишиться 20%, у яких для вас приготує шеф. А все решта — досить стандартизована історія”, — прокоментував він.
Косюк назвав формати, які їх замінять. Зокрема, він наголосив на концепціях, які дозволять українцям заощаджувати.
“Два роки тому до мене прийшли хлопці з проектом dark kitchen і попросили на розвиток 500 000 доларів за 40% компанії. Я не повірив у їхню ідею, проте гроші дав і сказав: „Якщо вона злетить, я поверну вам 20%“. Вони перевиконали план і наразі будують нову модель, якої раніше не існувало. У них кур’єр отримує упаковану їжу за п’ять хвилин після надходження замовлення. І є 10 різних кухонь (складальних цехів) з широким асортиментом, який міксується в різні комбінації”, — пояснив Косюк.
Додамо
Юрій Косюк заснував агрохолдинг МХП, який став найбільшим в Україні виробником і експортером курятини (Наша Ряба). Наразі це єдиний український виробник, який довів відсутність антибіотиків у курятині на незалежному тестуванні.