ukenru
kontsert-basti-v-kiyevi-aktivisti-puskayut-dimovi-shashki-schob-zirvati-vistup-vikonavtsya

Концерт Басти в Києві: активісти пускають димові шашки, щоб зірвати виступ виконавця

 • 17767 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Біля концерт-холу StereoPlaza в Києві, де проходить концерт російського виконавця Василя Вакуленко (Басти), активісти влаштували страйк, пускали димову шашку, і вимагали артиста покинути територію України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прямі ефіри учасників акції.

Деталі

Зокрема, активісти прийшли з плакатами, на яких зазначено, що "Баста фінансує російську армію". Страйкарі скандують: "Підтримуєш Басту - підтримуєш війну" і "Ганьба!".

Як стало відомо з соціальних мереж, під час мирних акцій протесту, страйкарі почали пускати димові шашки.

УНН намагається отримати коментар у правоохоронців.

Нагадаємо

Концерт російського виконавця Басти проходить в Києві 25-26 червня. Як повідомляли журналісту УНН в СБУ, концерт відбудеться, оскільки термін заборони на в'їзд артисту вже закінчився.

Контекст

У 2017 році Басту внесли до "чорного списку" російських виконавців - з 2017 по 2020 рік. З 2017 року концерти Басти скасовували через заборону на в'їзд в Україну.

З 16 вересня 2020 року російського репера Басту виключили з переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

Днями, в Службі безпеки України в коментарі УНН повідомили, що направили обґрунтовані пропозиції Міністерству культури про включення російського репера Василя Вакуленка (Баста) в список людей, які загрожують національній безпеці.

У Мінкульті сьогодні заявили, що ніяких запитів про внесення російського репера Басти (Василя Вакуленка) до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, не отримували.

Українські Національні Новини

Суспільство