kompaniia-betterme-spilno-z-minekonomiky-stvoryly-prohramu-dlia-pidvyshchennia-produktyvnosti-pratsivnykiv

Компанія BetterMe спільно з Мінекономіки створили програму для підвищення продуктивності працівників

 • 23585 переглядiв

BetterMe та Міністерство економіки України запустили безкоштовну програму, спрямовану на підвищення продуктивності українських працівників шляхом зміцнення фізичного та психічного здоров'я за допомогою комплексних інструментів, що пропонуються у двох мобільних додатках.

Компанія BetterMe та Мінекономіки у межах ініціативи "Ти як?" запустили програму для підвищення продуктивності українців.. До безплатної програми можуть приєднатися усі роботодавці України. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки, пише УНН.

Ми пропонуємо комплексний інструмент для підтримки фізичного та ментального здоров’я працівників, що допоможе покращити стресостійкість та концентрацію на роботі,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Програма включає профілактики вигорання в додатку BetterMe: Mental Health, а швидкі та ефективні тренування в офісі в додатку BetterMe: Health Coaching.

Зазначається, що окрім цього, всім користувачам буде доступний весь контент (тренування, медитації, челенджі і т.д.) обох мобільних додатків.

Долучитись можуть усі роботодавці України. Для цього лиш потрібно перейти за посиланням та слідувати вказівкам.

Нагадаємо

Як писав УНН, у мобільному додатку BetterMe: Mental Health запустили безкоштовний курс "Важливі навички в періоди стресу", де зібрані вправи для трансформування негативних емоцій та зниження тривоги.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі