ukenru
kolishniy-kantsler-avstriyi-kurts-yide-do-ssha-pratsyuvati-na-soratnika-trampa

Колишній канцлер Австрії Курц їде до США працювати на соратника Трампа

 • 17889 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Колишній канцлер Австрії Себастьян Курц приступить до своєї нової роботи в США в компанії Thiel Capital у лютому 2022 року. Інформацію про це він нібито підтвердив австрійському каналу oe24, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що колишній канцлер буде працювати в США як "глобальний стратег". За даними ЗМІ, його майбутній бос Пітер Тіль є республіканцем і підтримував колишнього президента США Дональда Трампа.

Американський бізнесмен німецького походження був першим зовнішнім інвестором Facebook і є співзасновником платформи онлайн-платежів PayPal. Його статок оцінюється в кілька мільярдів доларів.

Додамо

Раніше ЗМІ дізналися, що Курц в кінці січня поїде працювати на приватну компанію в США. Журналісти повідомляли, що колишній канцлер підписав робочий контракт з однією з приватних фірм ще перед католицьким Різдвом.

Ексочільник австрійського уряду, як повідомляли ЗМІ, працюватиме у сфері інвестицій. Його майбутній річний дохід оцінюється в 500 тисяч євро.

Раніше

2 грудня Курц оголосив про те, що йде з політики. У жовтні він покинув посаду канцлера через розслідування, що ведеться щодо нього, за підозрою в пособництві хабарництву і зловживанні довірою.

Українські Національні Новини

Новини Світу