kolaborantiv-z-tot-rosiyani-vidpravlyayut-na-navchannya-do-sibiru-tsentr-natssprotivu

Колаборантів з ТОТ росіяни відправляють на навчання до Сибіру - Центр нацспротиву

 • 306860 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. На тимчасово окупованих територіях України росіяни завозять своїх спеціалістів, які працювали в секторі державного та місцевого управління, а місцевих колаборантів відряджають на навчання у Сибір. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Зважаючи на те, що росіянам не вдалось залучитись підтримкою більшості громадян України, які працювали в секторі державного та місцевого управління, їм доводиться завозити спеціалістів з території РФ. Ті ж колаборанти, які зголосилися працювати у загарбницьких псевдоадміністраціях, здебільшого не мають відповідної освіти або займали найнижчі посади в цьому секторі.

Саме тому російські куратори колаборантів із тимчасово захопленої території Донецької області організували їм навчання у Сибіру. Навчатимуть управлінців у Красноярському краї Росії, а саме - в Інституті державного та муніципального управління при правлінні Красноярського краю.

Це звична для РФ практика ще з СРСР — відправляти на навчання у досить віддалені від регіону проживання населені пункти, підкереслили у ЦНС.

Цитата

"Таким чином Кремль закладає передумови для подальшого витіснення місцевих колаборантів російськими “спеціалістами”, а їх натомість відрядить у глиб російських територій для більш надійної асиміляції", - зауважили у Центрі нацспротиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Криму через велику кількість поранених військових окупанти обмежують доступ до ліків цивільному населенню – Центр нацспротиву

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ВООЗ втратила зв'язок із лікарнею Шифа

     • 218241 переглядiв