ukenru
klimkin-povidomiv-pro-kiberataki-na-akkaunti-proektu-kniga-dobra

Клімкін повідомив про кібератаки на аккаунти проекту "Книга добра"

 • 8955 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. На сторінки і аккаунти, пов'язані з проектом "Книга добра", було здійснено кібератаки. Про це повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Позавчора та вчора на сторінки та аккаунти, пов'язані з проектом “Книга Добра”, було здійснено кібератаки", - повідомив П.Клімкін.

Зазначимо, "Книга добра" - це міжнародний соціальний проект, участь в якому за час реалізації взяли більше 300 дітей і дорослих. Усі охочі з усіх регіонів України писали реальні історії про добро, мудрі безкорисливі вчинки людей з добрим серцем і прагненнями. У "Книгу добра" увійшли 50 таких історій.

"Спочатку не все виходило ідеально. Пам'ятаю хлопчика з Авдіївки, який не хотів вітати жовто-блакитний прапор, а наприкінці щиросердно співав український гімн. І таких прикладів можу навести дуже багато. Зрозуміло, що не всім це не подобається. Хочу звернутися до всіх словами хлопчика Марка з Соледару, якому колись наші вояки подарували олівці і сказали: “Не бійся!”. Так от - ми не боємося!" - написав голова МЗС.

Як повідомляв УНН, у серпні 2018 року П.Клімкін передав Папі Римському "Книгу добра".

Українські Національні Новини

Політика