kiyiv-ta-tsentralniy-region-pid-zagrozoyu-novikh-viyalovikh-vidklyuchen-znovu-vdariv-vorog

Київ та центральний регіон під загрозою нових віялових відключень - знову вдарив ворог

 • 310670 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Російські війська знову вдарили по енергетичній інфраструктурі, через що у Києві та центральному регіоні України можливі нові віялові відключення, попередли у НЕК "Укренерго" у суботу, 15 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні ворог здійснив черговий варварський напад на критичну інфраструктуру. В результаті об‘єкт енергетичної інфраструктури на Київщині зазнав тяжких руйнувань", - повідомили у компанії.

Деталі

Спеціалісти НЕК "Укренерго", як зазначається, "уже працюють, щоб відновити надійність енергоживлення Київа та центрального регіону".

"Але при цьому диспетчерський центр "Укренерго" попереджає про можливі застосування графіків аварійних відключень", - зауважили у компанії, порадивши слідкувати за повідомленнями обленерго.

Споживачів закликали ощадливо споживати електроенергію, особливо з 17.00 до 23.00 години. "Будь ласка, не використовуйте енергоємні електроприлади, вимкніть зайве освітлення, перенесіть прання на нічні години. Такі заходи дають нашим спеціалістам можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи", - пояснили в компанії.

Доповнення

Після масованих ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури 10 жовтня у Києві та кількох областях було введено графік аварійних відключень.

Однак вже 13 жовтня його відмінили - через заощадливе споживання і роботу енергетиків.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти зранку обстріляли дві громади на Сумщині

     • 100344 переглядiв

    Ще плюс 400: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 200416 переглядiв