ukenru
kitayskogo-dzheka-riznika-stratili-za-vbivstvo-11-osib

Китайського "Джека Різника" стратили за вбивство 11 осіб

 • 10044 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Чоловік, якого називають китайським "Джеком Різником", був страчений після того, як його засудили за пограбування, згвалтування і вбивство 11 жінок, передає УНН, посилаючись на Sky News.

54-річного Гао Ченгйонга порівняли з сумнозвісним вбивцею, який бродив по Уайтчепел в кінці 1880-х років, так як китайський вбивця схожим способом перерізав горло своїм жертвам, перш ніж калічити їх тіла.

За словами газети "Beijing Youth Daily", коли його заарештували в 2016 році, у деяких жінок, на яких напав Гао, були видалені репродуктивні органи. По крайней мере, у трьох жертв Джека Різника також були вирізані внутрішні органи.

За інформацією китайських державних ЗМІ, Гао вибирав молодих жінок, одягнених в червоне, і слідував за ними додому. Маніяк здійснював свої страшні злочини в період з 1988 по 2002 рік в провінції Ганьсу і сусідньому регіоні Внутрішньої Монголії.

Його наймолодшою ​​жертві було всього вісім років.

За даними China Daily, поліція переслідувала Гао протягом 28 років і, нарешті, зловила його після аналізу ДНК родича, що проходив по дрібному злочину.

Найдя сходство с ДНК Гао, они также проверили его и получили совпадение.

Он был приговорен к смертной казни в марте прошлого года.

У китайській версії соцмережі Twitter - Weibo, суд оголосив, що вирок виконано. Верховний суд Китаю схвалив страту, сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНН, лист в поліцію, автором якого міг бути відомий у всьому світі серійний вбивця Джек Різник, пішло в Великобританії з молотка майже за 30 тис. фунтів (41 тис. доларів).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП