kitay-posilit-obmezhennya-na-veb-video-schob-uberegti-ditey-vid-zalezhnosti

Китай посилить обмеження на веб-відео, щоб уберегти дітей від залежності

 • 1071670 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Китай посилить керування відеороликами в рамках зусиль щодо запобігання залежності дітей від них, заявила в понеділок Національна адміністрація радіо та телебачення (NRTA). Про це пише Reuters, передає УНН.

Цитата

«Створіть чистий простір для відеороликів, покращіть рівень захисту неповнолітніх і зіграйте тонку і позитивну роль у культивуванні настроїв, освіті розумів і провідних тенденціях», - йдеться у заяві NRTA.

Доповнення

Ця заява є останньою в кампанії, започаткованій регуляторами ЗМІ Китаю більше року тому, яка значно посилила правила щодо прямих трансляцій, відеоігор та використання Інтернету серед неповнолітніх.

Хоча в понеділок не було оголошено про будь-які конкретні заходи, політика, введена регулюючими органами минулого року, включала заборону неповнолітнім давати чайові за стріми і наказували місцевим платформам потокового мовлення та соціальним мережам проводити регулярні оцінки кіберзахисту.

У 2021 році Китай запровадив нові правила, які обмежують кількість часу, який діти віком до 18 років можуть проводити за відеоіграми, до трьох годин на тиждень, що, за його словами, необхідно для боротьби з ігровою залежністю.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Кращий шеф-кухар світу Гі Савой втратив зірку Мішлен

     • 2151836 переглядiв