kilkist-zhinok-yaki-khochut-otrymaty-vodiiske-posvidchennia-istotno-zrosla

Кількість жінок, які хочуть отримати водійське посвідчення, істотно зросла

 • 13342 переглядiв

Начальник головного сервісного центру МВС повідомив про значне збільшення кількості жінок, які бажають отримати водійські права. Це пов'язано з воєнним станом та загальним бажанням українців мати посвідчення водія.

Істотно зросла кількість бажаючих жінок, які хочуть отримати посвідчення водія. Про це розповів начальник головного сервісного центру міністерства внутрішніх справ Микола Рудик в ефірі телемарафону, передає УНН.

Дійсно, останнім часом істотно зросла кількість бажаючих дівчат або жінок, які хочуть отримати посвідчення водія вперше або відкрити іншу категорію. Але і чоловіки теж звертаються до територіальних сервісних центрів із бажаннями отримати посвідчення водія

- сказав він.

За його словами, ті хто бажає отримати водійське посвідчення за віком старші люди, але все ж, це залежить і від бажаної категорії посвідчення.

Це збільшення виключно, як ми бачимо, пов'язане з воєнним станом і бажанням українців мати посвідчення водія

- зазначив Рудик.

 Нагадаємо

За перші три місяці 2024 року майже 20 тисяч водіїв здійснили обмін своїх посвідчень внаслідок їх втрати: 19 342 водіїв отримали фізичне посвідчення водія та 134 – в електронній формі.

Популярні

Новини по темі

Відключення світла у суботу не планують - Укренерго

 • 15453 переглядiв