ukenru
khimvikidi-v-krimu-dopitano-svidkiv-i-poterpilikh

Хімвикиди в Криму: допитано свідків і потерпілих

 • 12677 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. У кримінальному провадженні за фактом викидів шкідливих речовин в окупованому Криму допитано низку свідків і потерпілих. Про це під час брифінгу заявив начальник управління прокуратури Автономної Республіки Крим Євген Комаровський, передає кореспондент УНН.

“На даний час у кримінальному провадженню допитано ряд свідків та потерпілих, які пояснили відомі обставини вчиненого злочину, проведено огляд місця події, а саме на півдні території Херсонської області. На зазначеній території було відібрано зразки ґрунту, води та повітря з подальшим призначенням відповідних екологічних досліджень”, — повідомив Є.Комаровський.

Як повідомляв УНН, слідчі поліції АР Крим розглядають три версії, які могли призвести до отруйних викидів на заводі “Кримський титан”.

Це версія викиду шкідливих речовин у зв'язку з неправильною експлуатацією заводів “Кримський Титан”, “Кримський содовий завод” та “Кримський бромовий завод”; викид через пошкодження резервуарів з відходами під час військових навчань РФ; викид з метою створення масштабної інформаційної кампанії проти України для дестабілізації ситуації на півдні Херсонщини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП