kherson-cherez-nichni-udary-rf-vidchuv-pereboi-zi-svitlom

Херсон через нічні удари рф відчув перебої зі світлом

 • 23503 переглядiв

Російські війська обстріляли енергетичний об'єкт у Херсоні, спричинивши відключення електрики в частині міста. Енергетики відновили постачання, але закликають економно використовувати електроенергію через триваючі ремонтні роботи.

Російські війська обстріляли об'єкт енергетики, спричинивши відключення електрики в частині Херсона. Енергетики відновили постачання, але містян закликають економно використовувати електроенергію, повідомив у п'ятницю голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Деталі

"Цієї ночі весь Херсон відчув перебої з електропостачанням. Під час нічних обстрілів російські окупаційні війська поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури. Електрика зникла в окремих місцях на кілька хвилин. Частина Центрального та Дніпровського районів міста була знеструмлена до 5.00. Через загрозу повторних атак спеціалісти не могли вночі приступити до ліквідації аварії. Зранку енергетики задіяли резервні лінії. Наразі електропостачання у місті повністю відновлено, але аварійні роботи тривають", - зазначив Мрочко у Telegram.

Він закликав споживати електроенергію економно, електроприладами користуватися тільки за крайньої потреби, щоб підтримати енергетичну систему міста у робочому стані до повного відновлення пошкодженого обладнання.

Херсонщина: війська рф поцілили в житлові квартали, пошкоджено СТО, 3 поранених02.08.24, 08:28

Популярні

Новини по темі

Херсон через нічні удари рф відчув перебої зі світлом

 • 23503 переглядiв

ППО збила 11 ворожих безпілотників на півдні та сході

 • 23121 переглядiв

Курс валют на 2 серпня: Нацбанк послабив курс гривні

 • 16916 переглядiв