khabar-u-170-tysiach-dolariv-druhomu-prokuroru-z-ohp-povidomyly-pro-pidozru

Хабар у 170 тисяч доларів: другому прокурору з ОГП повідомили про підозру

 • 94981 переглядiв

Прокурору Офісу Генпрокурора повідомили про підозру у підбуренні до хабаря в $170 тис за закриття кримінальної справи. Підозрюваний схилив підприємця дати хабар за закриття справи щодо незаконного відчуження майна.

Правоохоронці повідомили прокурору Офісу Генерального прокурора про підозру у підбуренні до хабаря у розмірі 170 тис. дол. США за закриття кримінального провадження. Про це пише УНН з посиланням на САП.

Деталі

За даними слідства, підозрюваний схилив підприємця до надання хабаря прокурору у справі щодо незаконного відчуження посадовими особами майна на користь приватного товариства.

Відповідно до розробленого алгоритму прокурор у провадженні мав забезпечити надання висновку судової експертизи про відсутність матеріальних збитків, після чого кримінальне провадження мало бути закрито та як наслідок скасовано арешти майна із забороною здійснення будівництва.

Прокурорів Офісу Генпрокурора викрили на хабарі у 170 тис. дол., одного затримали і повідомили про підозру - НАБУ16.07.24, 11:09

На сьогодні указаному прокурору повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15(Замах на злочин), ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)КК України. Досудове розслідування триває

- підсумували в САП. 

Нагадаємо

Вищий антикорупційний суд відправив під арешт прокурора Офісу Генпрокурора, викритого на хабарі у 170 тис. дол., з можливістю застави обсягом 4 млн грн.

Популярні

Новини по темі

Яхта Медведчука перебуває під арештом – Офіс Генпрокурора

 • 37514 переглядiв