ukenru
kerivniku-pidrozdilu-ukrzaliznitsi-povidomleno-pro-pidozru

Керівнику підрозділу Укрзалізниці повідомлено про підозру

 • 13503 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Керівнику структурного підрозділу Регіональної філії "Південно-західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" повідомлено про підозру у погрозах насильством працівнику правоохоронних органів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужба прокуратури Вінницької області.

"Прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру керівнику структурного підрозділу Регіональної філії "Південно-західна залізниця" АТ "Укрзалізниця", за фактом погрози насильством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків", - йдеться в повідомленні.

За результатами досудового розслідування, з’ясовно, що 22 січня 2020 року, під час проведення слідчих дій за фактом крадіжки дизельного палива з території локомотивного депо у Жмеринці, керівник зазначеної організації, перебуваючи на місці події, перешкоджав працівникам поліції виконанню ними службових обов’язків та погрожував насильством керівнику слідчо-оперативної групи.

"Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст. 345 (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків –ред.) Кримінального кодексу України", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд оголосив перерву в засіданні стосовно обвинувачення колишнього заступника начальника з виробництва ДП "Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України" у розкраданні коштів держпідприємства на суму понад 13 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП