kandidat-vid-partiyi-yes-poyasnila-chomu-postupilasya-mandatom-vyatrovichu

Кандидат від партії "ЄС" пояснила, чому поступилася мандатом В'ятровичу

 • 16196 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Колишній заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Наталія Бойко, яка повинна була замінити Ірину Луценко в парламенті, але відмовилася від мандата на користь екс-керівника Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича, зробила це заради роботи у сфері енергетики. Про це вона написала у Facebook, передає УНН.

Бойко зазначила, що вона впродовж 10 останніх років професійно розвивається в енергетичній сфері. Наразі вона є членом наглядової ради НАК "Нафтогаз України".

"Ми лише на дуже ранньому етапі реформування енергетичних ринків. Ми ще не завершили реформу державних компаній. Лише почали напрацювання спільного плану для енергетики і клімату. Нам ще потрібно знайти ефективні механізми для досягнення енергетичної незалежності. Нам потрібно зміцнювати засади енергетичної безпеки", - зазначила вона.

За її словами, Україні потрібно відстоювати своє місце в геополітичній грі – як у боротьбі проти “Nord Stream 2”, так і у збереженні транзиту та посилення ролі у регіоні.

"Я відчуваю, що можу зараз бути більш корисною у впровадженні цих ключових змін, допомагаючи у реформах. Тут я зараз можу бути більш ефективною і далі професійно розвиватися у сфері енергетики", - розповіла Бойко.

Нагадаємо, колишній керівник Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович підтвердив, що йде до Верховної Ради за списком “Європейської солідарності” замість Ірини Луценко.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На міжнародній трасі водійка на смерть збила пішохода

     • 11146 переглядiв

    У "Голосі" роз'яснили свою позицію щодо ринку землі

     • 20701 переглядiв