kabmin-perekynuv-15-mln-hrn-na-medzaklady-dus-u-tomu-chysli-i-feofanii

Кабмін перекинув 15 млн грн на медзаклади ДУС, у тому числі і "Феофанії"

 • 30632 переглядiв

Кабінет міністрів України перерозподілив 15,7 млн грн видатків з бюджету для ДУС

Кабінет міністрів переспрямував медичним закладам, які підпорядковуються Державному управлінню справами, серед яких і "Феофанія", 15,7 млн гривень для надання якісної медичної допомоги на належному рівні, зокрема, військовослужбовцям. Про це за підсумками засідання Кабміну у вівторок повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук у Telegram, пише УНН.

Деталі

Кабмін, у межах перерозподілу видатків держбюджету на ДУС на 2023 рік, на 15,7 млн грн зменшив видатки на національні парки та заповідники.

Вказані кошти перерозподілять медичним закладам у підпорядкуванні ДУС, зокрема, лікарні "Феофанія", для "забезпечення безперебійної роботи закладів" для "надання якісної медичної допомоги на належному рівні, зокрема, військовослужбовцям ЗСУ та інших військових формувань, членам їх родин, тимчасово переміщеним особам та прикріпленим особам".

Нардеп Олексій Гончаренко вказав у Telegram, що збільшено видатки споживання (на 4,1 млн грн) і розвитку (на 11,6 млн грн) медичним закладам, і зокрема 3,8 млн грн буде направлено на оплату комунальних послуг та енергоносіїв.

Довідково

ДУС підпорядковуються чотири медичні заклади: клінічна лікарня "Феофанія", поліклініка №2, Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини і Центр превентивної медицини.

Нагадаємо

У березні Кабінет міністрів України ухвалив постанову, якою продовжив термін дії пілотного проекту щодо долучення клінічної лікарні "Феофанія" до надання медичної допомоги за Програмою медичних гарантій.

Популярні

Новини по темі

Зеленський підписав закон про Держбюджет-2024

 • 26903 переглядiв