ukenru
kabmin-i-dfs-oskarzhili-vidnovlennya-na-posadi-nasirova

Кабмін і ДФС оскаржили відновлення на посаді Насірова

 • 11683 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Кабінет міністрів України й Державна фіскальна служба (ДФС) подали апеляційні скарги на рішення суду про відновлення на посаді колишнього голову ДФС Романа Насірова. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Шостого апеляційного адміністративного суду.

"Апеляційні скарги (Кабміну й ДФС на поновлення на посаді Романа Насірова – ред.) написані й передані до Окружного адміністративного суду", - зазначили в прес-службі.

При цьому в суді уточнили, що наразі невідомо, коли ці скарги надійдуть до Шостого ААС.

УНН наразі не вдалося зв’язатися із прес-службою Окружного адміністративного суду.

Нагадаємо, 11 грудня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та поновив його на посаді.

У той же день представник прем’єр-міністра в парламенті Вадим Денисенко повідомив, що Кабінет міністрів України оскаржуватиме рішення суду щодо поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби.

27 грудня екс-очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров був на колишньому робочому місці, але наказ про поновлення його на посаді неправомірний.

Українські Національні Новини

Політика