ukenru
izrayilski-tanki-vidkrili-vogon-po-sektoru-gaza-u-vidpovid-na-raketniy-obstril

Ізраїльські танки відкрили вогонь по сектору Газа у відповідь на ракетний обстріл

 • 9666 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Танки Армії оборони Ізраїлю відкрили вогонь по позиціях бойовиків руху ХАМАС, які контролюють сектор Газа, у відповідь на вироблений ракетний обстріл ізраїльської території. Про це в неділю повідомило Agence France-Presse (AFP) з посиланням на ізраїльську армію, передає УНН.

Перед цим армія Ізраїлю повідомила про спрацювання сирени повітряної тривоги біля кордону з Газою.

Після цього ізраїльські військові зафіксували запуск п'яти ракет з території сектора Газа по Ізраїлю. Повідомлень про постраждалих або збитки в результаті відповіді ізраїльської сторони поки не надходило.

У суботу четверо палестинців загинули і 316 постраждали в результаті зіткнень з ізраїльськими військовослужбовцями в секторі Газа на кордоні з Ізраїлем. Десятки тисяч жителів прибережного анклаву зібралися протягом дня поблизу загороджувальної смуги з єврейською державою, щоб взяти участь в ходах, приурочених до річниці "Маршу повернення" - акції протесту проти триваючої 12 років блокади сектора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія Ізраїлю: в ході демонстрацій на кордоні Гази ХАМАС продемонстрував стриманість

Як повідомляв УНН, ситуація навколо палестинського анклаву знову загострилася після того, як рано вранці 25 березня звідти була запущена ракета, яка потрапила у житловий будинок у селищі Мішмерет у центральній частині Ізраїлю на північ від Тель-Авіва. В результаті цієї атаки постраждали семеро людей, включаючи двох дітей, які були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль може провести великомасштабну операцію щодо сектора Газа - Нетаньяху

Українські Національні Новини

Кримінал та НП