ukenru
izrayil-vidkrivayetsya-dlya-scheplenikh-turistiv-iz-deyakikh-krayin-sered-nikh-i-ukrayina

Ізраїль відкривається для щеплених туристів із деяких країн. Серед них і Україна

 • 15209 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. З 9 січня влада Ізраїлю пом'якшує умови в'їзду в країну для щеплених або перехворілих туристів з деяких країн. Про це повідомляє УНН з посиланням на рішення уряду країни.

Деталі

З 9 січня Ізраїль відкриє кордони для іноземців майже з 200 країн за умови підтвердження в них вакцинації або одужання від COVID-19. Туристичні візити будуть можливі з усіх країн, крім держав, внесених у "червоний" список. У такий спосіб, ізраїльська держава частково знімає обмеження на в'їзд, введені в листопаді через поширення штаму Omicron, і це незважаючи на зростання випадків захворюваності у країні.

Турист буде зобов'язаний зробити ПЛР-тест або антиген-перевірку перед вильотом до Ізраїлю, здати ПЛР-тест одразу після прильоту в аеропорту імені Бен-Гуріона та перебувати на карантині перші 24 години або до отримання негативного ПЛР-тесту.

Не визнані щепленими та іноземці, які не перехворіли, в Ізраїль в'їжджати не можуть.

Визнані в Ізраїлі вакцини:

• Moderna
• Pfizer
• Johnson & Johnson – Janssen
• AstraZeneca
• Covishield
• Sinopharm
• Sinovac

Списки країн

Влада Ізраїлю також переглядає списки країн відповідно до рівня епідемічної небезпеки.

Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю рекомендує внести зміни до списку "червоних" країн, до яких заборонено виїжджати ізраїльтянам. У новому списку залишаться ОАЕ, США, Ефіопія, Велика Британія, Танзанія, Мексика, Швейцарія та Туреччина.

До "помаранчевих" країн, зокрема, належать Україна, Грузія, Австралія, Італія та Ірландія.

Громадяни ЄС, а також 22 країн, зокрема Україна, зможуть в'їхати в країну, надавши цифровий документ, який можна перевірити через міжнародну систему цифрових сертифікатів COVID.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗі Ізраїлю заявили, що Omicron може привести країну до колективного імунітету

Українські Національні Новини

Суспільство