ukenru
instagram-vvede-funktsiyu-verifikatsiyi-akauntiv

Instagram введе функцію верифікації акаунтів

 • 9299 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Керівництво соціальної мережі-сервісу з обміну фотографіями і відеозаписами Instagram повідомило про низку нововведень, серед яких — “галочка” верифікації аккаунта для користувачів, які підтвердили свою особистість. Про це повідомляє УНН із посиланням на офіційний блог компанії.

У повідомленні говориться, що для отримання «галочки» користувачеві буде необхідно вказати e налаштуваннях профілю своє справжнє ім'я, а також долучити знімок, що засвідчує особу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери із Росії атакували сотні акаунтів в Instagram – ЗМІ

Крім того, Instagram запустить функцію «Про цей обліковий запис». Вона дозволить дізнатися, з якої країни користувач, його попередні нікнейми і інші дані.

Також користувачі сервісу зможуть проходити двоетапну аутентифікацію, використовуючи сторонні додатки, такі як DUO Mobile і Google Authenticator. Це дозволить користувачам безпечно входити у їх облікові записи.

Нові функції, як зазначається в повідомленні, будуть доступні найближчим часом.

Нагадаємо, в Instagram з'явилася нова функція. Відтепер соціальна мережа буде надсилати сповіщення про прочитання всіх постів за останні 48 годин. Це дозволить полегшити навігацію по алгоритмічної стрічці.

Українські Національні Новини

Суспільство